Besøk av studenter fra Irland

Da har vi hatt besøk av en trivelig gjeng studenter fra Irland, gjennom prosjektet Euaqua.

De har vært her i to uker nå, og besøkt ulike anlegg. Første dagen var de på ett matfisk- og settefiskanlegg. De fikk besøke ett slakteri og prøve båtsimulatoren på Rørvik. De fikk seg også en fin tur til Brønnøysund hvor de fikk se hvordan en reparerer og vasker nøter, i tillegg til ett lukket oppdrettsanlegg og en sosial tur til Torghatten. De har også hatt noen dager i praksis i ulike bedrifter i området her. I tillegg har de fått blitt godt kjent på Val, både med elevene og nærområdet, da vi har tatt dem med både på fisketur, fjelltur til Postene, Norveg og på guida tur til Abelvær.

Det er spennende å ha besøk av studenter her, så det er noe vi ønsker å få til mer av fremover.