Valbasar

Lørdag 21.mars var det duket for årets store begivenhet- Valbasar! Arrangøren var som alltid Val bazarforening bestående av Vals glade, kreative og sprudlende damer.

Dagligstua var full av folk i alle aldre, og premiebordene bugnet av hjemmelagde ting for enhver smak. De med mest vinnerlykke kunne sikre seg et båtcruise. Alt lå altså til rette for at dette skulle bli en bra dag!

Det hele ble ledet trygt i havn av Helene Moe. Kolbjørn Bø holdt andakt. Christine på fiolin og Karen Helene på piano hadde to flotte musikalske innslag. I tillegg hadde Valgruppa en flerstemt og fin opptreden. Kanelboller, frukt, kaffe og saft ble servert.

Totalt ble det samlet inn 27145! Inntektene Val-bazarforening fikk inn skal bevilges til gode formål til elevene. Tidligere er det blitt kjøpt inn treningsutstyr, grus til volleyballbanen, hobbyutstyr, sangbøker og mye mer.

Takk til alle som bidro til at dette ble en fin ettermiddag i dagligstua på Val. Velkommen på basar i 2016!