Nye utflukter med Vg1

Strålende sol og god stemning sto på timeplanen for Vg1 mandag og tirsdag denne uka. Elevene har hatt Naturbasert Aktivitet og denne uka var det sjøfiske og isfiske/skitur som sto på programmet.

Den ene dagen var vi ute med Hælge og testa fiskelykken. Etter noen forsøk ute på fjorden uten hell, fiska vi like greit fra merdene på Klungseth (det er ikke laks der nå). Det var et noe spesielt syn da elevene sto på ringen og fiska oppi merda, men det gav resultater og vi fikk mye sei. Fisken ble tilberedt og steika på bål. En herlig lunsj!

Dag to gikk turen med ferje over til Geisnes og videre til Almåsgrønningen. Der drev vi med isfiske og gikk på ski. Det var utrolig gøy å se elevene dra opp den ene fisken etter den andre! Skiføret var så som så, men vi fikk oss noen gode runder rundt på vannet.

Når vi får sånne dager ute kan verken elevene eller lærerne klage! Gode opplevelser med en flott gjeng med elever!