Gode søknadstall for neste skoleår

Siden oppstarten i august 2014 har det blitt brukt mye tid og ressurser på rekrutteringsarbeidet til Val. Vi har hatt veldig mange elever fra ungdomsskoler som har vært på besøk hos oss for å se hva vi kan tilby dem hvis de velger Val som deres neste skole. Dette har ført til at vi har veldig gode søknadstall for skoleåret 2015/2016. Vi synes det er veldig gledelig at det er så mange som har lyst å gjennomføre videregående skole hos oss. Slik det ser ut nå så vil vi ikke kunne tilby plass til alle elevene som har søkt seg inn på vg1 naturbruk. Det som skjer videre nå er at hoved inntaket vil bli gjort i løpet av de første ukene i mai. Da vil elevene få et brev i posten hvor de enten blir tilbudt plass eller om de står på venteliste. Det som da er viktig er at de elevene som får tildelt plass gir beskjed om det til oss. Så for de av dere som er spente på om dere kommer inn eller ikke, så må dere smøre dere litt med tålmodighet de neste ukene.

Leif Arne