Talentkveld

Det var god stemning og latteren satt løst i dagligstua i går kveld. Det var klart for årets talentkveld, og vi satt alle i spenning og venta på å se hvilke talenter som befinner seg blant Val-elevene. Innslagene hadde ulikt innhold, noe som gjør en sånn kveld svært kjekk. En gjeng fra Vg2 starta det hele med å komme syklende inn på scena (eller iallefall leiende på en sykkel). Videre fikk vi mange flotte sang – og musikkinnslag. Hvert innslag fikk mer eller mindre seriøse kommentarer fra dommerne Calle, Håkon og Edgar. Noen måtte tåle litt hardere kritikk enn andre.. Jan-Morten leda oss gjennom kvelden på en flott måte, og viste selv talent som han hadde den tiden han var elev på Val.

Det var ikke bare underholdning vi fikk denne onsdagskvelden. Anette og Johanne solgte herlig pizza, brus og sjokolade til inntekt for misjonsprosjektet.

Jeg tror alle som var i dagligstua disse timene fikk seg en underholdende og god opplevelse, og det er ingen tvil om at vi har mange talenter på Val:)