Førjulskveld for Laugagrenda

Torsdag 11. desember inviterte vi på Val Laugagrenda på førjulskveld; kveldsmat, kaker, julestemning. I november ble det kjent at Nærøy Kommune ville gi årets kulturpris til Lauga 2014 SA som stod for grunnlovsmarkeringen i kommunen i mai. Lauga 2014 SA hadde store mål; å komme på TV, samle hele kommunen til felles 17.mai-feiring, og sette opp et spel. Alt dette fikk de til. Steinar Aspli delte ut prisen, og Halvor Mortensen tok i mot prisen på vegne av Lauga 2014 SA.

Kjøkkendamene  på Val hadde forberedt deilig kveldsmat, og på plass var også deilige kaker. Flere elever deltok for å være med å skape julstemning; Anja Aasen sang Jul, jul, strålande jul, og May-Liss Ratama sang to sanger, en julesang ho har dikta selv og Mary, did you know. Mina Frøshaug og Sissel-Marie Bjerga fremførte Gaberiels Obo på fløyte og piano. Inga Sandstad leste juleevangeliet på rim for oss. En flott kveld, med mye godt innhold!