Kiabakari bibelskole – årets misjons- og bistandsprosjekt

Gjennom skoleåret 2014-15 skal elever og ansatte samle inn penger til Kiabakari bibelskole i Tanzania. Der støtter vi en bibelskole, men det er en skole som også driver sitt eget jordbruk. Vi synes det er flott å kunne bidra med støtte både til evangelisering og til opplæring av jordbruksdrifa.

Gjennom året vil vi ha ulike arrangement for å samle inn penger. Prosjektet til Kiabakari er en flott måte å få gi av alt det vi har fått. Vi håper at vi kan skape et godt engasjement rundt prosjektet, ikke bare for å samle inn mest mulig penger, men også for å skape en glede av å gi!

Og forresten.. Hvem ønsker vel ikke å se rektor som en prinsesse, Are danse magedans, for ikke å snakke om kjøkkendamene som breakdancere på morgensamlingen?! Dette og mer til får vi se etter hvert som pengene strømmer inn!

Denne filmen er laget av Lars og Kjersti Stensland som jobber på Kiabakari bibelskole. Se filmen og bli enda bedre kjent med prosjektet vårt!