Lurt å være på Val i helgene

Val er en skole, men også mye mer enn det… Etter at skoledagen er slutt og i helgene, skjer det mange kjekke sosiale aktiviteter som man kan være med på. Sist uke fikk vi besøk av Nord-Norge-teamet som består av fire positive og engasjerte menn. De har sammen med Rolf Lavik hatt møter i dagligstua hver kveld, der mange elever og ansatte har møtt opp. Det har vært flotte samlinger der Jesus har vært i fokus, han som vil at alle mennesker skal bli frelst. Møtene fortsetter også denne uka, noe vi gleder oss over!

I tillegg til å ha møter, har teamet bidratt til godt sosialt miljø med mange morsomme aktiviteter. I helga som var hadde vi, foruten Åpent hus som vi pleier, bilrebus på lørdagskvelden. 7 fulle biler kjørte rundt på Lauga og lette etter poster med oppdrag som måtte gjennomføres. Det var alt fra eggspising, båltenning til bading. Stemningen var god, og elever og ansatte viste stort engasjement på de ulike postene. Selv Are var ikke sen å be da Astri ba han ta en dukkert i Laugvågen. Ei flott helg!