Velkommen til nytt skoleår

Sommerferien er over, og vi ser frem til å møte gamle og nye elever!

Innkvarteringen på internatet starter søndag den 24. august fra kl. 12.00, og første skoledag er den 25.august kl. 08.10. På søndag vil det være enkel servering fra kl. 13.00 og fram til kl. 16.00 i matsalen. I denne tiden vil det være ansatte som tar imot deg og viser deg rom. Kl. 16.00 samles vi i auditoriet for en enkel åpningssamling. Her er også foreldrene velkommen. På grunn av plassmangel har vi basert oss på at det er de nye elevene, det vil si hovedsakelig vg1-elever og familiene deres, som møter. Men du er hjertelig velkommen om du er ny og skal starte i andre klasser.

Etter åpningssamlingen i går vi i matsalen og spiser middag. Umiddelbart etter middagen vil det bli foreldremøte med litt orientering. Har du mulighet for å være med på dette, er det flott, men vi vet at en del foreldre må reise. Elevene har bli kjent samlinger etter kveldsmaten, før det blir grilling senere på kvelden

Nå forbereder vi oss til det nye skoleåret, og håper at du også får oppleve at «Val bidrar til positiv utvikling av hele mennesket»! Ta kontakt med oss viss det er noe vi kan hjelpe dere med. Hjertelig velkommen til Val!