Gode resultater for hesteelever

I sommer har noen av skolens elever fra hestelinja deltatt på konkurranser flere steder i landet med gode resultater.

Tora Henriksen fra Sandnessjøen som gikk Vg1 hest i fjor kom rett fra kretsmesterskapet i dressur for Nordland rytterkrets da hun ankom Val denne helgen.  Med seg hadde hun en  velfjortjent sølvmedalje fra selve mesterskapet og en 1.plass fra lørdagens klasse LB. Hesten hun red heter Høibys Elegant og er med Tora til Val dette skoleåret. Tora selv sier seg veldig fornøyd med plasseringene fra helgen og gleder seg til å trene videre med hesten som hun har vert så heldig å få låne for en periode fremover.

torarosa

Linda Danielsen fra Alta som også gikk Vg1 hest i fjor har hatt en fantastisk sommer på stevnefronten med ponnien sin Montana hjemme i Finnmark. Hele sommeren har hun vunnet flere klasser opp til LA:3 som beskriver vanskelighetsgraden i et dressurprogram. Hun tok også sølv i kretsmesterskapet i dressur for Finnmark rytterkrets og toppet det hele med sølv i Nord-norsk mesterskap i dressur for junior. Det er bare å gratulere så mye.

Lindastevne

En annen rytter og elev på hestelinja er Marie Jacobsen fra Bodø. Hun gikk også Vg1 hest i fjor og er nå tilbake som andreårselev. I løpet av skoleåret som gikk kjøpte hun sin første hest. Etter noen mnd på Val tok Marie med seg hesten hjem på ferie til Bodø hvor hun fikk mulighet til å ri sitt første ordentlige sprangstevne med sin nye hest. Med feilfri runde i første klassen og 1.plass i den andre klassen som hadde hinderhøyde på 80 cm kunne Marie si seg fornøyd med innsatsen til både hest og rytter.

mariebellverstevne

Silje Anderssen fra Bodø har også representert skolen i sommer med ponnitraveren Rebus. Silje gikk Vg1 hest i fjor og er tilbake på Vg2 i år sammen med ponnien sin. I løpet av sommerferien har de klart å vinne to ponnitravløp, samt tatt en fin andreplass. Vi gratulerer så mye og ønsker alle sammen lykke til videre med hestene sine og nytt skoleår.

siljerebustrav