Våronn på Val

Den siste uka har vi hatt nydelig vårvær på Val! Elever og personalet kommer ut av hus og internat, og man merker den gode stemningen på tunet. Våronna er et sikkert vårtegn, og det er for tiden stor aktivitet på gården med alt som skal gjøres.

I går var det kuslepp på beite, der alle de drektige kvigene fikk et møte med friheten. Det er et flott syn når kyrne hopper og springer rundt på jordet. Ellers er det mange jorder som skal pløyes, noe agronom-klassen har mye av ansvaret for. Såmaskinene er også i full gang, da man må reparere beiter med å supplere med nytt gress. Lemminga pågår og vi gleder oss til å se de små lamma ute. Neste uke skal de kjøre slangespreder med skit på jordene, så da får vi ikke bare se vårtegna, men også lukte dem.
Det er flott å se alt som spirer og gror!