Val got talents

På et sted med ungdommer er det klart at det er mange talenter samlet. Onsdag for snart to uker siden var det tid for talent-show i dagligstua med masse forskjellige innslag i ulike kategorier.

Vinnerne ble denne Vg1-gruppa som fremførte Radioteateret med stor stil!
Miljøarbeiderne Sigurd og Sondre dro i gang kveldens åpningsshow med en russisk Kalinka-dans med spikking, og så var alt klart til at Vals ulike talenter skulle få komme på scenen.
Av innslagene gjennom kvelden fikk vi fremført flere sketsjer, parodi på radioteateret, solo-opptreden, et klassisk musikkstykke, fremføring av dansestykke, duetten «En ekte Lofottorsk jeg er», to ansatte viste også frem sine magiske evner på tankeoverføring.

Dommerpanelet kom med både oppmuntringer, morsomme beskrivelser, følelelsesladde øyeblikk, og ikke minst totalslakt av enkelte innslag – uten at det ble snørr og tårer av den grunn. Det ble uansett en fantastisk minnerik kveld, og vi gleder oss til neste talentkveld. Sikkert og visst er at talentene florerer hos dagens ungdom! Vi er stolt over dyktigheten og frimodigheten deres til å by på dere selv!!!